Idrætsforeningen

Aggersund Idrætsforening forsøger at være en aktiv spiller til gavn for byen og lokalområdet. Vi er en lille men aktiv forening som kan tilbyde håndbold, fodbold, yoga, badminton og mange andre ting. Derudover kan vi tilbyde en klub som favner alle typer af medlemmer. Der er højt til loftet og plads til alle i Aggersund uanset talent eller ej.

Aggersund idrætsforening afholder årligt sportsugen i Aggersund som er byens uofficielle byfest. Det er en fest over flere dage hvor sport og hyggeligt samvær kombineres i en stor fælles fest for byen og omegnen. Derudover ejer Aggersund IF byens aktivitetshus og har her en dygtig gruppe frivillige som gør et stort stykke arbejde for at netop din eller jeres fest kan afholdes i de perfekte rammer. Huset danner også rammen om de fælles arrangementer og events Aggersund by kan byde på i løbet af året.

Men vigtigst for Aggersund IF er at alle er velkomne. Vi er en klub som bygger på stor frivillighed og har en dygtig og givende flok frivillige som gør et stort stykke arbejde. Derfor skal man også være klar til at træde ind i et fællesskab som både har sporten og kammeratskabet som mål. Men man træder også ind i en klub som vil det bedste for byen og hele tiden forsøger at være med til at sørge for udvikling i nærområdet.

Formand
Mads Røge
Golfparken 10
Løgstør
kontaktaif@aggersund.dk

SE VEDTÆGTER